Glad Dans Gladsaxes nyhedsbrev nr. 6 den 1. april 2024













 

                                                                     


                                                        Til Glad Dans Gladsaxes medlemmer!

 

Kære alle sammen!


Påsken er ved at været slut. I morgen er det hverdag og på onsdag kan vi komme til dans igen. Vi skal have gang i vores danseben sammen med Inge, Steen og Nina. Jeg håber, at I alle har haft en dejlig påske. Evt. sammen med familie og venner eller blot været ude og nyde, at foråret og de lange lyse nætter er på vej.


Glad Dans Gladsaxes dansesæson 2023/24 er ved at være slut og jeg ser tilbage på en dejlig, festlig og vellykket sæson med masser af danseglæde. Et stort fremmøde hver aften, samt hyggelige kaffestunder med snak og grin, samt et par sange fra vores ”sangskat” hver aften. Ja, for ikke at glemme Steen og Ninas uundværlige musik og Inges instruktion, der er med til at give os sved på pande, samt ca. 15 leve år mere.


April måned har 3 almindelige danseaftener og en mere den 24. hvor vi afholder vores ordinære generalforsamling. Derefter fælles spisning og almindelig dans for til sidst at slutte aftenen af med kaffe/the og hjemmebagt kage.


Men-------- selv om dansesæsoner er slut går Glad Dans Gladsaxe IKKE på ferie endnu. Vi har 3 begivenheder endnu. En hvor vi kan danse. En hvor vi tager på udflugt og en hvor vi skal ud at arbejde for at tjene penge til vores forening.


Søndag den 26. maj har ”skovtursudvalget” arrangeret en udflugt til Egholm Slot. (nærmere info følger senere).

Sæt kryds i jeres kalender, så vi kan være mange der deltager til en oplevelsesrig dag.


Fredag den 31. maj kl. 18.00 til kl. 19.00 skal vi danse foran Lions genbrugsbutik på Søborg Torv. Dette bliver en ”legestue” hvor publikum kan danse sammen med os. Steen og Nina spiller op til dans og Inge guider os igennem dansene. Lions fond har sponseret dette arrangement, der afholdes på ”Søborg Nat.”   Håber mange af jer har tid og lyst til at komme denne aften og være med til at gøre det festligt og give reklame for vores forening. 


Søndag den 9. juni fra kl. 10.00 til kl. ca. 14.30 skal vi ud at tjene penge til vores forening. Det er projekt, ”Ren Natur” i Gladsaxe. Vi tjener kr. 2500 til foreningen. Vi mødes i Marians have, nær Bagsværd St. Her hygger vi os med morgenkaffe/the. Så ud og indsamle skrald i området omring Bagsværd St. Ved 12.30 tiden frokostpause og så evt. lidt mere arbejde, inden vi slutter af hos Marian med ”tak for i dag kaffe/the” og kage. Jeg håber flere af jer igen i år og også gerne nye vil bakke op omkring dette arrangement. Vi skulle meget gerne være 12-16 personer. Der kommer nærmere info senere, men hvis nogle af jer allerede nu har lyst og tid denne dag, må I meget gerne give besked til mig eller Marian.                                                                  


En dato mere, der er vigtig!


Onsdag den 25. september 2024 kommer samsingerne på besøg hos Glad Dans Gladsaxe. Samsingerne ankommer tidlig på formiddagen og rejser hjem sidst på eftermiddagen dagen efter, den 26. september. (Program følger senere.)

Vi ved på nuværende tidspunkt, at samsingerne skal overnatte på Raadvad Vandrehjem og at danseaftenen, den 25-09-24, bliver flyttet fra Telefonfabrikken ud på Raadvad Vandrehjem.

Jeg håber, at mange af jer vil sætte kryds i kalenderen på disse to dage, så Glad Dans Gladsaxe kan have 2 spændende, sjove og hyggelige dage sammen med samsingerne.


Kalender for resten af dansesæson 2023/24


Onsdag den 24. april    Vores ordinære Generalforsamling og afslutning

Søndag den 26. maj     Har ”skovtursudvalget” arrangeret en udflugt til Egholm Slot

Fredag den 31. maj      kl. 18.00 til kl. 19.00 skal vi danse foran Lions genbrugsbutik på Søborg Torv

Søndag den 9. juni fra kl. 10.00 til kl. ca. 14.30 Ren natur

 

De bedste hilsner fra Glad Dans Gladsaxes bestyrelse, Margrete Debois.